Te koop klein Hotel (Chambres d’Hotes) Camping Restaurant in de Bourgogne


Sur Yonne te koop????

Jazeker. Hebben jullie er dan geen zin meer in? Absoluut wel. Echter een bedrijf als Sur Yonne verkopen kost tijd. Het is de kunst om op het hoogtepunt afscheidt te nemen van ons bedrijf waar we met hart en ziel aan werken. We willen niet wachten tot we geen lol meer beleven in het contact met onze gasten en het werk dat we doen.
Toen we in 2009 Sur Yonne kochten, vonden we precies wat we al jaren zochten, een klein hotel met een camping en een “Petit Restaurant” waarmee we onze passie voor koken kunnen delen met onze gasten. De kleinschaligheid past bij hoe we graag met de mensen om ons heen omgaan “Persoonlijk en Gastvrij”! De grootte van Sur Yonne maakt dat we alles met ons tweeën kunnen doen: de zorg voor onze gasten en natuurlijk de maaltijd aan het eind van de dag.
Droomt u van een leven op een plek waar rust en ruimte nog heel normaal is of kent u mensen die deze passie hebben neem dan contact met ons op. Wij zullen u met liefde ons bedrijf laten zien en vragen beantwoorden.

Peter en Annemieke Kromhout

Te koop klein Hotel Camping Restaurant in de Bourgogne:

Sur Yonne is een goedlopend, mooi gecombineerd bedrijf met vele terugkerende gasten. Het bestaat uit een klein hotel, een camping en een restaurant voor de gasten van het hotel en de camping. Het is prachtig gelegen in het kleine dorpje Epiry, in de Nièvre, aan de westrand van de Morvan aan de rivier de Yonne. Op 10 km afstand ligt Corbigny, een groter dorp met diverse winkels, supermarkten en alle faciliteiten.

Oude boerenschuren

Op het terrein staan 2 oude natuurstenen gebouwen. De boerenschuur is verbouwd tot restaurant met professionele keuken, een bibliotheek met zithoek, sanitair voor de camping, mindervaliden sanitair, zolder met 2 opslagruimten en 2 schuren. Aan de boerenschuur, voor het restaurant is een overkapt terras gemaakt.

Woonhuis

Het hoofdgebouw bestaat uit een woonhuis en hotelkamers. Het woonhuis heeft een ruim kantoor, een grote woonkamer, een volledig ingerichte keuken, een grote badkamer, een slaapkamer en een verwarmingsruimte. Er is een mogelijkheid om een 2de slaapkamer te realiseren. De Cv-ketels op gas zijn in 2014 geïnstalleerd en verwarmen zowel het woonhuis als de hotelkamers. Onder het woonhuis bevindt zich een grote wijnkelder.

Hotel 

Het hotel met eigen ingang bevind zich op de eerste verdieping en bestaat uit 6 kamers, allen met eigen sanitair.  Met een kleine aanpassing is het mogelijk om het hotel te veranderen in een Chambres d’Hotes, maximaal 5 kamers. Op het terrein, met uitzicht op de rivier, staan 4 chaletjes met eigen sanitair en privé terras. Deze worden verhuurd als hotelkamers.

Camping

Gescheiden van het hotel ligt de camping, met 10 plaatsen en 2 compleet ingerichte kampeerbungalows, op een natuurlijk terrein omgeven door houtsingels en prachtige oude eiken. Op het campingterrein zijn 10 elektra punten en 1 waterpunt aanwezig. 

Restaurant en bibliotheek

In de boerenschuur bevinden zich het restaurant en de bibliotheek. Wij serveren dagelijks een menu voor onze gasten van het hotel en de camping.
De bibliotheek is een gezellige ruimte met veel boeken, spelletjes en speelgoed.

Terrein

Verspreidt over het terrein bevinden zich diverse zitjes, een Jeu de Boules baan en aan de rivier een klein strandje. Op de rivier kunt u kanoën. Binnen een straal van 10 km liggen 2 grote zwem meren met mogelijkheden voor verschillende watersporten. Wij hebben veel wandel- en fietstochten uitgezet in de Morvan.

Contact

Wilt u meer informatie, twijfel niet, en neem contact met ons op via info@sur-yonne.com / T: 0033 386 22 46 67 of via onze makelaar Inter-France/Sympa-Immobilier voor het Hotel-Restaurant of de Camping