Maart 2022, Hoogste tijd om nieuwe plannen te maken!


Voorjaar op Sur Yonne

De natuur ontluikt. Er komt alweer een groene waas over de bomen. De vogels fluiten en lonken naar elkaar. De bollen brengen kleur in de wereld. Ook wij ontluiken uit onze winterslaap.
Na een roerige winter, waarin Sur Yonne zo goed als verkocht was maar de kopers de stap om te emigreren naar ons prachtige Frankrijk helaas toch niet durfden te zetten, hebben wij weer volop plannen gemaakt voor deze zomer. Niet met de voetjes omhoog in de tuin maar een zomer gasten op de voor ons zo kenmerkende Bourgondische manier verwennen. Vervelend? Echt niet, we zijn pas 58 en vinden het werken met gasten op Sur Yonne nog altijd geweldig om te doen. Een bedrijf als Sur Yonne verkopen kost tijd. We willen Sur Yonne verkopen terwijl we ons werk nog hartstikke leuk vinden.

Wandelen in de prachtige Morvan

Voor u, na onrustige COVID-jaren, ook de hoogste tijd om vakantieplannen te maken.
Trek de wandelschoen aan of spring op de fiets en ervaar de ruimte en rust van de prachtige Morvan. Heeft u geen zin om zelf routes uit te zoeken dan hebben wij voor u een 7-daags fiets– of wandelarrangement klaarliggen.
Overdag geniet u van mooie routes door een heuvelachtig landschap waar bossen en weides afgewisseld worden door stroompjes en meren.
Moe teruggekomen van uw fiets- of wandeltocht schuift u aan op het terras voor een Bourgondische maaltijd met een goed glas wijn waarbij u uw ervaringen met anderen kunt delen.

Denkt u bij Frankrijk net als wij aan ruimte, rust, lekker eten en (actief) genieten van de natuur kom dan langs. U zult het bij ons prima naar uw zin hebben!

À bientôt,
Peter & Annemieke