Juni 2020, we mogen weer gasten ontvangen!


De grenzen zijn weer open.

Hierdoor kunnen wij weer gasten ontvangen. Superblij! Wat was het stil de afgelopen maanden. Geen vrienden en familie om ons te helpen het seizoen op te starten en geen gasten. We hebben hard gewerkt o.a. doordat de werkweek niet doorging. Jeetje wat is die kruisjeslijst lang en wat hebben we veel kruisjes verdient voor hen die helaas niet mochten komen.

Helaas ook verdriet

Naast alle hectiek door COVID-19 zijn we op stel en sprong naar NL geweest. Nee, niet illegaal maar met brieven van de overheid. Ons schoonzusje Trix en Peter zijn moeder zijn helaas overleden. Een geluk bij een ongeluk was dat we samen naar NL konden reizen om afscheid van hen te nemen. We zullen ze missen.

 

Dus ja, de grenzen open

Dat geeft ons een enorme positieve boost om het ‘nieuwe gewoon’ aan te bieden aan onze gasten. Door de ruime opzet van Sur Yonne is het niet moeilijk om te genieten van een heerlijke vakantie en toch afstand te houden van elkaar.Verblijf b.v. in 1 van onze 4 houten chaletjes met eigen terras. Ze bieden veel privacy en staan verspreid over het terrein. Komt tot rust tijdens wandelingen of fietstochten in de prachtige Morvan en geniet ’s avonds van een heerlijke Bourgondische maaltijd in ons restaurant.

à bientôt,

Peter & Annemieke