Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(113)
(23) Sandra en Arjen
12 april 2010

Ja eindelijk was het weer zover. We mochten weer helpen om het seizoen op te starten. Arjen had maar 1 missie. De bar vernieuwen. Dat is gelukkig goed gelukt. Ik mocht lekker in de tuin gaan stoeien, alleen zat het weer niet echt mee. Maar 2 hollandse meiden zijn wat wat gewend dachten we. Er is een mooi begin gemaakt om een goed seizoen mee te beginnen. Na alle gedane arbeid werden we echt beloond met de heerlijkste 3-gangen menu's die je maar kunt bedenken.( ik kom graag nog terug voor de kip uit de oven!) Het was erg gezellig en vooral een goed gevoel om de 2 fransoosjes weer te zien, en om te constateren dat zij op hun plek zitten. Zorgen voor en gasten in de watten leggen is ze op het lijf geschreven. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen. En we wensen jullie een goed seizoen Hopelijk zien we elkaar snel. Dikke kus Arjen en Sandra

(22) John en Leonie
01 september 2009

Bonjour Peter en Annemieke,

we zijn inmiddels weer in NL, en... het regent! Maar we hebben gelukkig zonnige herinneringen meegenomen van uit Sur Yonne.

We hebben hele mooie week gehad in de kampeerbungalow. De camping is erg mooi, en het eten was heel erg lekker (zelfs als je geen vis lustWink ). De honden hebben ook genoten, lekker elke dag gezwommen in de Yonne, en kunnen rennen op het veld. We hebben fantastische wandelingen gemaakt, dan 's avonds met z'n allen aan de lange tafel was een tractatie.

Kortom, een supervakantie! Bedankt voor jullie gastvrijheid!

Groetjes,

John en Leonie

(en pootje van Ditte en Ayla)(21) Fleur,Ruud van den Bogaard
23 augustus 2009

LaughingBeste Annemiek en Peter,

Sorry dat we jullie niet eerder iets hebben laten weten graag willen we nog iets kwijt! We hebben het heel gezellig gehad op de Camping ook de kook kunsten waren een groot succes! We zullen de fotos nog nazenden!

Gr Ruud Fleur Amber en Koen.(20) André en Jennita
22 augustus 2009

Hallo Peter en Annemieke,

ondanks onze autopech hebben we een fijne vakantie gehad. We hebben genoten van jullie gastvrijheid. De camping met jullie als eigenaren zijn precies zoals het in het filmpje naar voren komt.

Het was gezellig en van het eten hebben we zeker genoten.

Ga zo door!

Groet,

André en Jennita(19) Lotte,Dimi en Manu
21 augustus 2009

Beste Annemieke en Peter,

We hebben enorm genoten van ons weekje vakantie bij jullie en zijn er volledig tot rust gekomen op jullie prachtige camping. We voelden ons meer dan welkom door jullie gastvrijheid en genoten van de persoonlijke contacten.

Op 600km van België was het een heel aangenaam weertje (ook niet te warm) en ideaal voor ons kleine spruit (7maand oud) waren de nachten zeer verfrissend. Aangezien we wat beperkt waren door de kleine om de omgeving te verkennen hebben we veel tijd op de camping doorgebracht maar dat vonden we met zo'n mooie omgeving helemaal niet erg.

Als we nog eens terugkomen zouden we toch graag wat meer van jullie kookkunsten genieten.

We maken alvast reclame in België.

Vele groetjes, Dimitri, Lotte en Manu(18) Thijs Broekkamp
10 augustus 2009

Hallo Peter & Annemieke.Ik heb een erg fijne vakantie bij jullie gehad (en mijn ouders ook) Eten was heel lekker en de omgeving erg mooi. De foto's komen er nog aan, was het nog niet vergeten!Groetjes.Thijs

(17) Leonie en John
08 augustus 2009

Hallo Peter en Annemieke,

hierbij ons e-mail adres nog een keertje, voor de zekerheid.

We kijken er nu al uit om in jullie kampeerbungalow helemaal tot rust te komen en te genieten van het Bourgondische leven!

Tot de 22ste!

Groetjes, John en Leonie(16) Sander te Hoonte
06 augustus 2009

Ha Peter en annemieke,

we hebben gisteren een hele voortvarende reis gehad, waarbij we in Auxerre ook nog de fam Pool tegenkwamen op een rotonde (wat een toeval he!). Om 22:35 waren we thuis en wisten we inmiddels dat we er een neefje (Ruben) bij hebben, die dus keurig heeft gewacht tot het einde van onze vakantie.

Pas voor de deur beseften we dat deze heerlijke vakantie, waarbij we erg hebben genoten van jullie gastvrijheid en gezelligheid, nu echt ten einde was.

We komen zeker nog een keer!

gr. Sander, Marieke en Mees.

ps. Mees werd gisteren in de auto wakker en het eerste wat hij zei was: "Peter????", gelukkig kwamen we daarna veel tractoren tegen om hem af te leiden!(15) Michael en Ingrid
02 augustus 2009

Allereerst nog een hartelijk dank voor die mooie dagen. Wij kregen een warm ontvangst en dat gevoel bleef de komende dagen aanwezig. Een verzorgde kamer, lekker eten en wijn in combinatie met de mooie omgeving hebben ons doen genieten na het rondtoeren met de motor in de streek. Wij geven jullie adres zeker door, want is echt een aanrader. Ons zie je zeker nog terug. Groetjes van die twee belgskes, Ingrid en Michael(14) mieke
26 juli 2009

Ha Peter en Annemieke

na een goede vlotte reis via Auxerre en Parijs, de Francilienne, zijn we veilig en wel weer thuis. nog even een berichtje om te zeggen dat we het heel fijn hebben gevonden op onze terugreis uit het zuiden bij jullie te overnachten. het is net een tweede thuis. Helaas was het maar voor 1 nachtje, we hadden HEEL GRAAG nog wat langer willen blijven. Maar ja, de plicht roept. Maar in de volgende Meivakantie komen we weer. En dan hopen we dat de nachtegaal weer elke nacht zingt!!!! dat is namelijk veel leuker dan de vliegtuigen die we hier hebben. nog een heel goed seizoen toegewenst en veel liefs van ons

Mieke Ronald en Elise
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 3=