Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(113)
(33) Bote en Lammy Nieuwland
17 april 2011

Hoi Peter en annemieke,

Dit jaar was het dan zover dat we jullie konden helpen met de werkweek. Al 2 jaar komen we met veel plezier bij jullie op de camping. Toen we hoorden van de werkweek waren we gelijk enthousiast. Vorig jaar lukte het niet, vanwege de geboorte van onze kleinzoon, maar dit jaar was het dan zover. We vertrokken op een stralende dag en begonnen met een dagje Reims, waar we de kathedraal met de mooie ramen van Chagall hebben bezocht. De volgende dag kwamen we, na een prachtige tocht door het Franse land rond de middag aan. Een groepje was al druk aan het werk, dus de werkkleding aan en aan de slag. We hebben veel leuke en lieve vrienden en familie van jullie ontmoet en met elkaar was het erg gezellig. Ook was er genoeg tijd voor ontspanning en dat ik ondanks het werken toch 2 kg was gegroeid zegt al genoeg. Elke avond werd ons een heerlijk 3 gangen menu voorgezet en zaten we vaak nog lang na bij de houtkachel.Ook de hotelkamer was perfect. We hopen volgend jaar weer van de partij te zijn en in juni komen we weer kamperen. We zijn benieuwd naar het nieuwe sanitair en ik ben bang dat Bote het niet kan laten om hier en daar toch nog wat te snoeien. Bedankt voor de gastvrijheid en tot gauw. Veel liefs Bote en Lammy

 (32) Jitske Nipius
08 april 2011

Ha Annemieke,


Ik had wel een bericht geplaatst, dus er ging nog steeds iets niet goed.


Ik heb daarom op internet gezocht of er meer mensen dit probleem hebben met het gastenboek en het niet ontvangen van de e-mail.Dat blijkt zo te zijn en zo heb ik ook de oplossing gevonden. 


Als het goed is, ontvang je nu een mail dat er een bericht is geplaatst in het gastenboek, toch?


Dit bericht haal ik trouwens meteen weer weg hoor, maar als je een mail ontvangen hebt, laat je het me dan nog wel even weten?


groetjes,Jitske(31) Sander te Hoonte
23 augustus 2010

Ha Peter en Annemieke,


graag hadden we dit jaar zeker weer een weekje bij jullie doorgebracht, maar zat 14-08 heeft Mees een broertje gekregen. Hij heet Ties en komt graag een keer kennis maken met jullie gezellige camping!


gr. Sander, Marieke, Mees en Ties


ps. kaartje komt eraan!!(30) Laura en Marcel
23 augustus 2010

Beste Annemieke en Peter,


 


We hebben enorm genoten van het wandelarrangement. Door het lopen kom je echt tot rust en geniet je intens van alle moois dat de omgeving te bieden heeft: verstilde dorpjes, beken en rivieren, weiland, bos, glooiend land en natuurlijk het schitterende Canal de Nivernais met de sluisjes. En na de wandeling keken wij vol spanning op het bord om te lezen wat voor heerlijks jullie die avond weer zouden koken voor ons. Het verblijf in het chaletje beviel ook prima, na de wandeling en 's avonds na het diner zaten we heerlijk met een goed glas wijn op ons eigen terras. Heel hartelijk dank voor alle goede zorgen en jullie gastvrijheid. We komen graag nog eens terug!


Hartelijke groeten uit Rotterdam,


Marcel en Laura(29) Jurgen
09 augustus 2010

Beste Peter & Annemieke,


Wat hebben wij met z'n zesje een heerlijke & ontspannen vakantie gehad op jullie mini camping.


De gezellige BBQ was een hoogte punt.


De tien daagjes waren helaas te kort maar zoals ik jullie al eerder zei; Beslist voor herhaling vatbaar.


warme groet,


Jurgen(28) jeanine
03 augustus 2010

Beste Peter en Annemieke,


We hebben met z'n zesjes erg genoten van jullie camping en de gastvrijheid!


Ik hoop dat de krekelstand weer een beetje hersteld is Wink. De jongens hebben vooral het kampvuur erg gaaf gevonden.


Tot de volgende keer!


Groetjes Jeanine (voor Peter bekend als Jantien hahah)(27) Tom, Leonie en Femke
20 juli 2010

Hoi Peter en Annemieke,

Bedankt voor de super gezellige week!

Jullie hebben het goed voor elkaar en wij hebben genoten met het gezin. Laughing

tot de volgende keer!

Groetjes,

Tom, Leonie en Femke(26) Lenie Hellemond
19 juli 2010

Weer een week op Sur Yonne. Peter en Annemieke blijven mij verrassen met hun gastvrijheid en over heerlijke eten. Ik kom zeker nog eens een keer terug op jullie mooie "domaine"

(25) Jolande en Guda
24 mei 2010

Hallo Peter en Annemieke,

Alweer een paar weken aan het werk. We denken terug aan een heerlijke vakantie op Sur Yonne. We hebben het echt getroffen. Het was warm, en dan bedoel ik niet alleen het weer. We zijn met veel warmte en enthousiasme ontvangen op jullie “domain”. Een heerlijk chaletje met eigen sanitair en goede bedden. Wandelen, fietsen en autoritten. Ook de omgeving is prachtig. En als we terug kwamen was daar het bord met “menu du jour “ Dat was steeds weer een verrassing. Het eten was echt heerlijk en zelfs Jolande (geen liefhebber van vis) heeft genoten van alle maaltijden. Lekker ’s avonds in het restaurant met de houtkachel aan en een wijntje erbij. En ook de pizza’s uit de houtoven was een voltreffer!!

We hopen dat jullie je droom nog verder uitbouwen tot het paradijs wat jullie voor ogen hebben.

Wij komen het dan zeker nog eens bekijken.

Groeten en tot ziens Jolande en Guda

(24) Michael en Ingrid
09 mei 2010

Hey Annemieke en Peter,

Zoals vorig jaar beloofd komen we terug. Dit zal ergens in augustus zijn. De juiste datum weten we nog niet maar we hopen toch op enkele dagen in de nummer negen. Het zal weer genieten worden en kijken er enorm naar uit.

Groetjes Michael en Ingrid
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 8=