Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(113)
(43) Kees en Margot
08 augustus 2011

Hallo Peter en Annemieke,

 

Helaas weer terug in Nederland met zeer matig zeg maar slecht weer.

Maar de herinnering aan de tot in de puntjes perfect georganiseerde "kleine" camping is de kurk waarop we best een lange tijd kunnen drijven.

Heerlijk rustig en ook schoon.

Wat ons zeer goed bevallen is en waar wij ook voor het eerst van gehoord hebben is het half pension camperen

Wij kenden dat niet maar het is uitstekend bevallen.

Geen gekook en ontbijt service met 3 sterren kwaliteit en gezelligheid.

Met een gemengd gezelschap uit het hotel, chalets en camping aan een of meer tafels.

 We hebben genoten en bevelen een ieder aan om Sur Yonne als pleisterplaats aan te doen en te genieten van de gastvrijheid van Peter en Annemieke met hun grote inzet en kookkunst.

 

Groet

 

Kees en Margot en de Peugeot 404(42) Sander te Hoonte
07 augustus 2011

Beste Peter en Annemieke,

We zijn weer terug in Nederland en morgen begint het normale leven weer, maar we zullen nog vaak terug denken aan de gezellige tijd bij jullie. Dit keer zelfs 2x (eerste week en laatste week). Mees (3) en Ties (bijna 1) hebben weer genoten op de camping en vele vriendjes gemaakt. Ook het mee eten was weer super gezellig! De hotelkamer voor de laatste nachten was ook helemaal top, die zijn na jullie harde werken deze winter helemaal opgefrist. Wij en de jongens hebben ons weer thuis gevoeld en zullen zeker terugkomen!

groetjes Sander, Marieke, Mees en Ties (41) marcel en maaike
15 juli 2011

                                                                        15 juli 2011

Lieve Annemieke en Peter,

Wij hebben enorm genoten van ons verblijf op jullie camping. Wat een warm onthaal en ook tijdens het verblijf wordt er alles aangedaan om het je zo aangenaam mogelijk te maken. Erg relaxed allemaal. Jullie doen het echt super. Ook de complimenten voor jullie kookkunsten, heerlijk gegeten, elke avond weer. Het nieuwe sanitairgebouw is erg mooi. Heerlijk ruim en een thermosstaatkraan op de camping, wauw.

Bedankt voor alles, wij genieten nog van de napret. Succes met jullie accomodatie en hopelijk tot volgend jaar.

Groetjes Marcel en Maaike

   (40) van der Staaij
13 juli 2011

Wij hadden 5 dagen geboekt op deze camping en zijn daarna doorgereisd naar de Ardeche. Helaas viel de camping op de ardeche erg tegen en besloten we om terug te gaan
naar Sur Yonne. We belden met de vraag of we terug konden komen en de reactie van Peter en Annemiek typeert hun gastvrijheid; "Maar natuurlijk,wat gezellig!" Waarom wij
teruggingen naar sur Yonne? Het is een rustige camping in een mooie omgeving. Je kunt er lekker fietsen, mooie dorpjes met kerken in romaanse bouwstijl bekijken en genieten van de brocante markten. Op de camping zelf zijn er her en der zitjes aan de pickniktafels gecreeerd. Lekker rustig om te zitten (en eventueel te studeren..) Maar ook om 's ochtend te genieten van het verse brood dat (op bestelling) iedere ochtend bij de camping geleverd
word. Peter en Annemiek zijn vriendelijke eigenaren die je overal bij willen helpen. Ons elektrasnoer was te kort en we kregen er één van hun te leen. Diezelfde avond ging het lampje van onze campinglamp kapot en kregen we er één van hun. Maar ook hun interesse in onze fietstochten. Wij hebben ervaren dat we altijd
terecht konden met vragen over activiteiten in de omgeving. Het terrein van Sur Yonne is groot. Je kan er 's avonds een kleine avondwandeling maken langs de Yonne. Het riviertje is ijskoud, maar een paar kilometer verderop is een meer waar je prima kunt zwemmen. Het gezamenlijk eten met de andere gasten aan de lange tafels was voor ons nieuw, maar een leuke ervaring. Eten was lekker. Iedere maaltijd was een verrassing waar we van genoten hebben. Na de maaltijd een potje jeu de boule met andere campinggasten bracht gezelligheid én competitiegevoel. Tot slot namen we een afzakkertje en liepen we in het donker onder een gigantische sterrenhemel naar de tent terug.
Kortom: voor ons was het heerlijk genieten en we denken met warme gevoelens terug aan Sur Yonne en aan Peter en Annemiek!


(39) burt.
11 juli 2011

hoe durven ze 585 euro te vragen voor een stacaravan , terwijl het op de prijslijst staat voor 385 euro, als ze er een slaatje proberen uit te slaan , hebben ze het mis , ik kan het ze veel moeilijker maken in de morvan , dan schrijf ik iedereen aan  die wat verhuurd dat ik zo opgelicht voel door hun. ik betaal nog liever ergens anders het dubbelde  van de prijs dan dat ik bij hun ga. kijk uit met deze mensen. afz. burt


Helaas berust bovenstaande op een vervelend misverstand waarvoor wij onze excuses aanbieden.
Wij willen het onze gasten zoveel mogelijk naar de zin maken waarbij wij de prijzen hanteren zoals deze op onze website beschreven staan.
Peter en Annemieke Kromhout, Hotel Camping Sur Yonne(38) Anja en Jeroen
29 juni 2011

Hoi Peter en Annemieke,


Inmiddels weer thuis na een rondje Frankrijk. Ons verblijf op jullie mini camping was een zeer gezellig onderdeel van de vakantie. Lekkere ruime plek met een fantastisch uitzicht op jullie landgoed. Ontbijten aan de nieuwe picknick tafel met zo’n vers stokbroodje missen we nog elke dag. Een mooie omgeving met leuke stadjes en mooie natuur. Natuurlijk mag de gezellige maaltijd aan de lange tafel niet onvermeld blijven. Heerlijk gegeten met een lekkere karaf wijn erbij! Helemaal top.


Jullie hotel en de camping zijn prima verzorgd met goede en schone voorzieningen. Echt vakantie. We wensen jullie een heel goed seizoen toe, en mocht het al te druk worden dan valt er met Erik en mij natuurlijk te onderhandelen over het verlenen assistentie bij het ophalen van de vuile vaat ;-).


Anja Sellmeijer en Jeroen Oehler, Nieuwegein.(37) Adrie Goossens
26 juni 2011

Beste Peter en Yvonne,

Zondags aan de computer en ik zag nog een oude mail van Peter aan mij. Ik denk leuk, en hoe gaat hem met hem, hun. Ik hoop dat het goed gaat.

Ik werk nog steeds, zal wel zo blijven ook bij De Key en heb alweer een reorganisatie overleeft. De gezondheis blijft kwakkele, maar sommige mensen hebben ergere gozondheids problemen. Dit jaar ben ik naar New York geweest, en over twee weekjes een hotel in Luxemburg. Mogelijk volgend jaar een bezoekje aan jullie, ziet er erg goed uit.

Met vriendelijke groet,

 aanstaande opa en oma Adrie en gerda Goossens uit amsterdam.(36) Marcel en Ineke Reijnen
17 juni 2011

Dag Peter en Annemieke,Het is alweer 2 weken geleden dat ik bij jullie tijdens de pinksterdagen in de Morvan mijn 50e verjaardag kwam vieren. Lekker ontspannen, in een prachtige omgeving en in een van jullie leuke onderkomens. Dat mijn vrouw meer geregeld had met jullie wist ik niet. Het was dan ook een complete verrassing dat anderhalf uur voor mijn verjaardag ook mijn kinderen met aanhang op de stoep stonden. Ook voor hen was een verblijf naast dat van ons geregeld. Wat hebben jullie een pokerface gehad die dagen ervoor. Ik was de enige op de camping die van niets wist. Maar wat leuk. Het diner, in overleg gekozen, alleen al voor onze groep die inmiddels was  uitgegroeid tot 9 personen, perfect. We hebben er met zijn allen van genoten. Verder ook niets dan lof over het nieuwe schone sanitair en b.v. de info die jullie klaar hebben liggen om de vakantie in de Morvan te laten slagen. Ook namens Ineke bedankt voor jullie meedenken en doen en voor een leuke verjaardag. het gaat jullie goed. Groetjes van Marcel en Ineke vanuit Nijmegen.

(35) Leo en Jennie Klop
09 mei 2011

Hallo Peter en Annemieke,

We hebben genoten van de afgelopen 2 weken. Wat hebben we heerlijk bij jullie gegeten en wat was het ontzettend gezellig. We missen het nu al, terwijl we gisteravond zijn thuis gekomen. Alles werkte mee: de prachtige camping met prima sanitair, de gezelligheid en de heerlijke maaltijden, de schitterende natuur om ons heen en natuurlijk ook het mooie weer. Maar zonder dat laatste hadden we het ongetwijfeld ook een heerlijke vakantie gevonden. We komen dan ook beslist bij jullie terug. Wie weet misschien ook nog wel eens in één van de mooie hotelkamers die ik heb gezien, of in de stacaravan. Maar zeker met onze eigen caravan en hond.

Groetjes van Leo en Jennie Klop,Bleiswijk

 (34) Ron, Margot en Evelien
01 mei 2011

Hallo Peter en Annemieke,

We hebben genoten van de mooie omgeving, het buitenleven en prima verzorging. Evelien heeft het nog steeds over de konijnen en de lammetjes van Peter. Jullie zien ons vast nog een keer terug, volgende keer wellicht met tent, alhoewel de kamer ook prima beviel.

Groeten uit Bussum van Margot, Ron en Evelien
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
8 + 4=