Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(113)
(53) Frank en Joke Zöllner
21 juni 2012

Beste Peter en Annemieke,

 

We hebben erg genoten tijdens ons verblijf op jullie camping Hotel Sur Yonne van 22 mei t/m 29 mei 2012.

Fietsen langs een kanaal dat sprak ons wel aan. Naar aanleiding van een artikel in de Kampioen (Bourgondische fietstocht langs het kanaal de Nivernais), zijn we zelf gaan zoeken naar een leuke camping. 

Bij aankomst kregen we direct een goed gevoel. Jullie zijn aardige mensen en bijzonder behulpzaam en gastvrij. Voor iedereen wordt een op maat gesneden programma gemaakt. Jullie stralen rust uit, wat past in de omgeving. Kortom we hebben genoten van wandel- en fietsroutes. In het bijzonder de gezellige en verrukkelijke maaltijden die jullie ook nog bereiden in alle drukte. Een gemoedelijke sfeer met steeds weer andere gasten aantafel vonden wij super gezellig.

Het is een plek die we niet zullen vergeten en zeker nog eens bezoeken. 

 

Hartelijke groet van

Frank en Joke Zöllner(52) Heidi en Peter
30 mei 2012

Beste Peter en annemieke,

Wij hebben genoten van jullie gasrvrijheid en plek. Door de vele regen was de camping te nat en konden wij de camper op de parkeerplaats zetten. We hadden dus meteen het mooiste uitzicht met als buren heel veel vogels.

Ook het sanitair was top.

We hebben genoten van het eten en leuke mensen ontmoet.

Ondanks het wisselvallige weer hebben we ook nog lekker kunnen fietsen , mede door de leuke adviezen betreffende  de routes.

We wensen jullie een heel goed seizoen en komen zeker weer terug.

Lieve groeten, Heidi en Peter

ps nog bedankt voor de boodschappen

30 mei 2012(51) Cor en Inge
30 mei 2012

 


Als niet kampeerders waren wij deze pinkster voor het eerst bij Suryonne. We verbleven in de stacaravan. Zo hadden we de luxe van een


(prima) keukentje, een eigen toilet en douche, een veranda met luifel, in combinatie met de gezelligheid van de camping. Een prima combinatie!


Ik heb genoten van het ontbijt en het diner, van de grote tafel en de gasten die aanschoven, van jullie gastvrijheid en goede zorgen. En dan de omgeving..., zo mooi, groen en rustig. Veel moois gezien en een keer gefietst langs het kanaal, dat wil ik graag nog eens doen!


Hartelijke groetjes, Cor en Inge(50) Leo en Jennie Klop
18 mei 2012

Hoi Peter en Annemieke,

Het was weer ontzettend gezellig bij jullie. Ondanks het slechte, supernatte weer in de eerste week, hebben we toch genoten. En natuurlijk nog bedankt voor het meedenken over het vertrek, waarbij het spannend zou worden of we na al die nattigheid de caravan zelf van het veld konden trekken. Met jouw tractor was het prima geregeld.

We zijn stellig van plan volgend jaar in de meivakantie weer van jullie gastvrijheid te genieten.

Groetjes van Leo en Jennie Klop en een poot van Shadow. (49) Bote en Lammy Nieuwland
22 april 2012

Hoi Peter en Annemieke

 Eind maart hebben we jullie weer geholpen tijdens de inmiddels beroemde werkweek. Wat hebben we weer genoten en wat was het gezellig met elkaar. We troffen het ook geweldig met het weer. Na gedane arbeid zaten we dan ook aan het eind van de middag heerlijk buiten te borrelen.

In juni komen we gezellig om te genieten op de camping en van de omgeving, maar volgend jaar hopen we weer van de partij te zijn tijdens de werkweek. Jullie hadden het weer fantastisch voor elkaar.

 Veel liefs Bote en Lammy(48) Gerrit en Thea Rikus en Lynsey
14 september 2011

Wel wat laat maar ja eerst even werken en dan weer aan de volgende vakantie denken.Het was geweldig bij jullie alles werd  voor ons uit de kast gehaald.Eten prima, service geweldig, prima routekaarten en zelfs het weer was misschien ook wel door jullie geregeld.Wat een prachtig gebied de Morvan en zo rustig.Laten we het maar geheim houden dan komen wij volgend jaar weer bij jullie fietsen nogmaals bedankt.

(47) Marjolijn en Theo
06 september 2011

Vakantie Sur Yonne augustus/ september 2011.

Lieve Peter en Annemieke,

Voor de derde keer waren we  op Sur Yonne, twee blaffers en hun baasjes. De eerste keer zouden we maar 6 nachtjes blijven met onze eigen tent dat is toen iets meer geworden. De tweede keer in de stacaravan en nu eerst 5 nachtjes hebben we er maar weer een nachtje aan geplakt.

 

En wat genieten we elke keer weer, zelf ben ik elke dag druk met kids en hoop dat ik in mijn vakantie geen huilende baby’s of kleine kids heb die rond de tent scharrelen  ( ze zijn schattig hoor maar niet in mijn vakantie) en in het voor of na seizoen op Sur Yonne vindt je altijd rust.

Wij genieten van de heerlijke wijn die altijd koel staat, het heerlijke eten en natuurlijk de gezelligheid die Peter en Annemieke hun gasten weten te bieden.  De gezelligheid aan tafel met alle gasten zowel hotel als camping gasten. Het spelletje met de ijzeren ballen die Theo samen met de moeder van Annemiek beoefend.

Niet alleen wij maar ook onze honden genieten, vol op rennen op het gebied achter de camping, pootje baden in de rivier ( waar je ook prima je wijn kan koelen) en rennen achter alles wat wild is ( nou ja, de kat van Annemieke is ook best leuk om achter aan te gaan). En ondanks dat een koekje en/of  een knuffel krijgen ze toch wel van Peter en Annemieke.

En als laatste maar wel heel belangrijk; de hulpvaardigheid waar mee dit tweetal altijd klaar staat voor hun gasten. Maar ook voor andere die per ongeluk de afrit iets te vroeg  (of te laat) nemen. Op een van je weinige vrije avonden  je maaltijd laten staan om door weer en wind een gestrande camper uit de greppel te laten halen die daarna fluitend door rijdt.  Ons petje af hoor.

Wij zitten nog steeds ergens in Frankrijk en komen zeker dit jaar voor de derde keer terug.

Vanaf een zonnige camping in de A

(46) hendrica
04 september 2011

Mijn verblijf hield ik heel kort om het volgende:

. auto mag niet naast de tent maar moet op parkeerplaats bij het hotel (hoorde ik pas bij aankomst; staat niet op de website)

. huurfiets vond ik van zeer matige kwaliteit; schakelen ging bij mij problematisch

. tenten staan strak naast elkaar; toen ik er was zaten in de meeste tenten kleine kinderen die na elkaar huilden, ook 's-nachts; er is dan geen mogelijkheid om je tent in een ander hoekje neer te zetten

Positief vond ik het prima eten en de recente tijdschriften in de bibliotheek/leeszaal.

 (45) Myriam, Petra, Guus en Hen
21 augustus 2011

20 augustus 2011. Wij hebben met vier personen genoten van een heerlijke week in Bellevault. We hebben geslapen in twee houten chalets en mochten iedere dag genieten van het ontbijt en diner. Op zich een leuke ervaring om met alle gasten om 19 u aan tafel te gaan, alwaar na enig aftasten de gezelligheid met de dag toenam, evenals de waardering voor de gastvrijheid en culinaire kwaliteiten van Annemiek en Peter.

Een rustige camping met een rustiek hotel, gelegen in een prachtige omgeving, waar ook met wisselvallig weer voldoende te beleven was. Vogelspotten, kanoën, wandelen, you name it.

En dan ook nog alle gasten bij naam kennen. Klasse!!!

Wat ons betreft op zeker tot ziens in de Morvan.(44) Anja en Martin uit Huizen
19 augustus 2011

Beste Annemieke en Peter,

Inmidelles zijn we al een week aan het werk, maar we hebben het heel veel over de Yonne.

Wat hebben wij genoten van de gastvrijheid, rust en zeker niet te vergeten het heerlijke eten.

Voor het eerst hebben wij dit mee gemaakt, dat je zo kon aanschuiven aan tafel.

Het is meteen gezellig en daarom zeker aan te raden om mee te eten.

Omgeving is geweldig.

Mooie wandelingen gemaakt.

We komen zeker terug al is het niet met de caravan, want andere slaapgelegenheden hebben jullie ook.

Dus hou je van de natuur en rust ga lekker naar camping suryonne.

groeten uit Nederland en misschien weer tot ziens.

Wie weet met de kinderen en onze eerste 2 kleinkinderen die wij verwachten dit en volgend jaar.

Anja en Martin 

 

 

 

 

 

 
 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
3 + 1=