Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(113)
(63) cor en johanna schoon
24 augustus 2013

ook wij hebben ontzettend genoten van de gastvrijheid van peter en annemieke. en lekker koken dat ze kunnen! echt verwend zijn we. Het was een vakantie in een vakantie en zeker om nog eens terug te komen, moet haast wel want ik ben vergeten jam te kopen (de japanse framboos noem ik het maar)
Nogmaals heel veel dank en ik hoop dat jullie dit nog heel lang mogen doen
hartelijke groet Cor en Johanna

(62) Fam. Te Hoonte
12 augustus 2013

Peter en Annemieke,

We hebben weer een heerlijke tijd gehad bij jullie. Dit jaar werkte het weer ook helemaal goed mee, want over zon hadden we niet te klagen. Mees en Ties hebben weer heerlijk gespeeld langs en in de rivier en we hebben weer heerlijk gegegeten. Ook de avond cappucino en Thee was weer heerlijk, op de volgende camping moest ik dat weer helemaal zelf doen! De schommels die julliendit jaarnhadden opgehangen waren voor Mees en Ties ook een mooie verrassing!

We komen zeker weer en raden dat een ieder aan!

Tot de volgende keer!

(61) Co
25 juli 2013

Hallo Peter en Annemieke,

Wij zijn inmiddels terug in Nederland en hebben de laatste kampeerspullen weer opgeruimd. We kijken terug op twee fijne vakantieweken bij jullie op de camping. We hebben ons zeer welkom gevoeld door jullie enthousiaste en hartelijke ontvangst en service! Het was goed toeven op de camping, de omgeving is prachtig, het terrein is mooi en (voor ons erg prettig met de jongens) overzichtelijk. We vonden het erg luxe dat het mogelijk was om aan te schuiven bij het diner, het was gezellig en lekker (en we zijn benieuwd naar het recept van de lekkere ham!). Jurre en Hidde hebben zich goed vermaakt met de schommels en ze hebben gezellig gebuurt bij iedereen op de camping. Hidde zag overigens "Peters auto" rijden toen we al richting Nederland gingen, dat horen we vast nog wel eens. Kortom: wij komen zeker nog een keer terug!

Hartelijke groeten,

Co, Marid, Jurre en Hidde (of bij jullie beter bekend als Marid & Co!)

(60) Arnold en Do
22 mei 2013

Hai Peter en Annemieke

Sur Yonne een plek waar je geweest moet zijn. Mooie plek met geweldige gastvrouw en heer, heerlijk ontbijt en het diner om te smullen. Gezellig om met de andere gasten aan tafel te zitten. De natuur is er prachtig, in deze tijd van het jaar zie je veel zeer actieve vogels. We hadden geluk, Paul gaf een vogelworkshop, waarbij de opzet was het leren herkennen van vogels aan hun zang. Echt een aanrader.
Vanuit Sur Yonne kan je mooie wandelingen maken, leuke uitstapjes maken naar oa marktjes en een Kathedraal.
Wederom hebben wij weer ongelooflijk genoten en gingen uitgerust met honderden foto's weer naar huis.
En we gaan zeker weer terug.
lieve groetjes Arnold en Do.

(59) Gustaaf & Petra
21 mei 2013


Op 2 mei aangekomen op de camping, waar we 3 chaketjes hebben gehuurd. Zoals gewoonlijk hartelijk ontvangen door Petre & Anne Miek en hun beide moeders, die er zijn om Peter bij te staan nu Anne Miek geopereerd is. De mensen die we deze keer bij ons hebben zijn de wandelaars van het stel. Lees het verhaal van Paul Vader, zij waren erbij. Verder van alles weer in de buurt verkend/ bezocht. In deze tijd van het jaar geen zonnenbloemen maar volop gele velden met koolzaad. En natuurlijk s avonds meegegeten. Heerlijk is dat als je de hele dag weg bent dat er voor je gekookt word.
En lekker! En voor mij als laatste een heerlijke eigengemaakte tia toe. Beter kan niet.
Wij komen in september nog een keer. Tot dan.

Groetjes Petra & Gustaaf.

(58) Paul Vader
20 mei 2013

Vogelexcursie in mei!
Op zondag 5 mei hebben we de jaarlijkse vogelexcursie georganiseerd. Zes gasten waren bereid vroeg op te staan om te kijken en vooral te luisteren naar de vogelrijkdom op en rond het campingterrein. De excursie werd geleid door een Nederlandse bioloog die een vakantiehuisje in het naburige dorpje heeft. Om zeven uur stond iedereen klaar met een verrekijker om de nek en de oren gespitst. Na een korte ronde over het terrein, maakte de groep een wandeling door het gebied rondom de camping. De afwisseling van bos met heggen, omzoomde weilanden en de rivier de Yonne maakt dit stukje van de Morvan uitermate vogelrijk. Het vroege opstaan werd beloond: in een kleine drie uur werd het recordaantal van 33 soorten gezien en/of gehoord. Hoogtepunten waren een appelvink, een cirlgors, een paartje grauwe klauwier, de hop en de roodborsttapuit. Verder werd er een ree gezien die heel lang rustig stond te kijken voor ze de weg overstak en in een weiland verdween. De excursie voerde ook langs een paar prachtige hooilandjes waarin honderden orchideeën stonden te bloeien. Om 10 uur was iedereen weer terug en keken de ornithologen in de dop onder het genot van het ontbijt terug op een geslaagde excursie. Vooral het idee dat je vogels met name herkent aan hun geluid, was voor de meesten een nieuwe ervaring. Een van deelnemers dacht dat ze vanaf nu nooit meer zomaar aan een vogelgeluid of -gezang voorbij zou kunnen lopen. Het was de derde keer dat we de vogelexcursie hebben gehouden, en het is de bedoeling om dit ieder jaar in de meivakantie te herhalen.
Paul Vader

(57) Ted en Cock
19 september 2012

nou wat hebben wij genoten bij jullie!! heerlijk eten en heel veel gezelligheid. gezellig samen eten met andere gasten, dan heb je toch veel om mee te praten. enne... als jullie in noord holland komen dan verwacht ik jullie hier voor een bakkie koffie en revanche met het keessen he.

 

nogmaal bedankt voor alles!

 

groeten van ted en cock(56) Peter en Trix
29 augustus 2012

Vaak moet je aan de omegeving waar je op vakantie bent wennen en deze leren te waarderen. Zo verging het ons dit jaar niet toen wij op een zondagmiddag in juni in de stromende regen in de Morvan arriveerden. Het was liefde op het eerste gezicht: hotel camping Sur Yonne in die lieflijke omgeving. Wij hadden 6 nachten geboekt inclusief het avondeten en kregen een fijne kamer in het hotel. Wat een genot, die heerlijke maaltijden van Peter en Annemieke en ja, je proeft dat ze met liefde zijn bereid. Wat wij zo leuk vonden is om met andere gasten aan tafel te zitten, kennis te maken en ervaringen uit te wisselen over de uitstapjes van die dag. De ongedwongen sfeer en de voelbare gastvrijheid dragen daar zeker toe bij. Ook de Franse zon deed mee en dan is een wandeling langs het prachtige Canal du Nivernais met al z'n sluisjes een belevenis. Het glooiende landschap van de Morvan met z'n mooie vergezichten is een echte aanrader en Sur Yonnen een fijne uitvalbasis.

Vakantieliefdes duren meestal niet zo lang, maar voor ons gaat dat niet op: wij komen zèker terug. Peter en Annemieke, bedankt voor een heerlijke tijd op jullie prachtige stek.

 Au revoir

Peter en Trix(55) Toon en Astrid
09 augustus 2012

Beste Peter en Annemieke,

 Inmiddels zijn wij weer thuis en aan het werk. Wij denken terug aan een hele fijne vakantie mede dankzij jullie goede zorgen. Wat is dat toch een fijne plek! En wat hebben onze Fons en Pien genoten, dat ze zomaar rond konden rennen op het veldje bij de rivier. Echt super!

De foto's van de vossen zullen we even apart naar jullie mailen. Wij wensen jullie nog een goed seizoen en veel plezier daar in jullie kleine paradijs in de Morvan.

Groeten Toon en Astrid en 2 poten van Fons en Pien!(54) Wim en Anneke
08 juli 2012

Beste Peter en Annemieke, Wij zijn inmiddels helaas al weer een weekje thuis, maar hadden die week nog wel lekker vakantie. Net als bij jullie zijn we dus ook thuis nog twee keer met de tandem op pad geweest, want het was zowaar redelijk weer, tussen wat buitjes door. De vakantiefoto’s aan familie en vrienden laten zien en vooral ook reclame gemaakt voor Sur Yonne. De dagen bij jullie (26-30 juni 2012) zijn echt de leukste dagen van onze vakantie geweest! Annemieke: schroom niet om ons een mail te sturen als je nog vragen hebt over GPS in het algemeen of BaseCamp in het bijzonder. Nogmaals bedankt voor de leuke tijd en de kennismaking met Sur Yonne en met jullie zelf in het bijzonder. Groetjes en ongetwijfeld tot ziens, Wim en Anneke Vos.


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
5 + 2=