Gastenboek


 

Schrijf in het gastenboek
(113)
(93) Louisahilma
08 augustus 2016

Logeren nu in de zespersoons bungalow.
Het is hier heerlijk...zon water en snachts de prachtige sterrenhemel als je naar het toilet wandelt.
Ik wilde graag weer kamperen in een tent maar omdat ik twee heupprotheses en een nieuwe knie heb gaat dat niet meer dit is een geweldig alternatief.
Houten huis met goed bed en een dak van zeil.
Helemaal leuk.
Super behulpzame mensen.
Wij gaan hier vaker terug komen.


(92) riet haelewyn
17 juni 2016

Eind mei waren wij in Hotel sur Yonne. We boekten een veel te kort arrangement van '4 nachten. Het was een unieke trip die ons leidde naar een heel mooie streek en locatie. Het is er ongelooflijk rustig. Een groene omgeving, overal het geluid van stromende riviertjes en een ongeëvenaarde variëteit van vogelgezang . De omgeving biedt ook een rijke geschiedenis en mooie steden en dorpen (wij bezochten Vézelay en St Père, Autun en la Boulaye met zijn prachtige boeddhistische tempel.)Je kan er ook, zowel in de omgeving als op het domein heel lekker eten. Voor de sportievelingen zijn er uitgestippelde wandelingen, trekkerskaarten en wegbeschrijvingen voorzien. Vlakbij ligt ook het kanaal van Nivernais waarlangs het heerlijk wandelen en fietsen is.Wij hadden maar één probleem : tijdsgebrek. Maar daarvoor bestaat een remedie. We gaan er gewoon terug. Want ook Annemieke en Peter, onze gastheer en vrouw waren heel leuke en attente mensen. Ook met de overige gasten en kampeerders hadden wij een tof contact. Een echte aanrader dus Hotel -Camping sur Yonne..!!

(91) Paul Eelen
26 mei 2016

Met 8 mannen kwamen we op wandelvakantie naar de Morvan. Camping/hotel Sur Yonne was hiervoor de ideale uitvalsbasis. Prima gegeten en gedronken. De natuur is hier onovertroffen mooi. Het weer was niet altijd even best maar de vriendelijke ontvangst en de behulpzaamheid van de gastvrouw en -heer maakten alles goed.
Paul

(90) Dianne
07 mei 2016

Wat een fantastische leuke en mooie plek is dit. Peter en Annemieke doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Wij hebben gekampeerd en iedere avond lekker meegegeten in het restaurant. Naast mooie wandel en fietsroutes, regelen Annemieke en Peter als je dat wilt een ontspanningsmassage of een wandeling met een bioloog.
Kortom kamperen 3.0. Wij komen hier zeker nog een keer terug. Om te genieten van al het moois wat de Morvan te bieden heeft en van de warme , hartelijke gastvrijheid van Annemieke en Peter.

(89) Lammy en Bote
04 mei 2016

De eerste week van april waren we voor de werkweek in Sur Yonne.
Het was al weer het zesde jaar voor ons, dat we een aantal dagen met vrienden en familie van Peter en Annemieke alles weer klaarmaken voor de zomer.
Er wordt hard gewerkt, maar ook gezellig gekletst en elke dag stonden er weer heerlijke gerechten op het menu en wordt er heel wat geborreld. Ook de zelfgemaakt spekkoek van oma Vink is heerlijk. Het is altijd supergezellig en inmiddels kennen we elkaar al aardig goed en is het altijd weer leuk om elkaar te zien, want de meesten komen elk jaar weer terug.
Het wordt steeds mooier daar en we willen Peter en Annemieke ook weer bedanken voor hun gastvrijheid en de gezelligheid en het werken doen we er gewoon bij.

(88) Marjolijn & Theo
20 september 2015

Hoi Annemieke en Peter,

Zoals gewoonlijk hadden wij maar voor een weekje geboekt, maar zoals gewoonlijk bij ons is dit weer 3 weken geworden, dit ook dank zij onze honden Doerak die last van zijn oren kreeg en Rex die toch al wat ouder wordt en liever in de schaduw ligt.
Vooral het weerzien met Henk en Irma, Sandra en Arjen , Paul en Carla en natuurlijk ook Theo en Ada dat geeft toch weer het gevoel van thuiskomen.
Vooral het kanotochtje met (Karl May) Henk, Arjen en Sandra en mijn persoontje was bere gezellig enn ook de koffiestop bij de camping. Anders dan andere jaren hebben wij het nu rustig aan gedaan en ook dat is ons heeŕlijk bevallen. Zoals gewoonlijk was het eten weer super, was weer een gezellige groep en hebben weer heel wat af gelachen. Nu hebben we elk jaar hier wel wat meegemaakt van Peter met zijn trekker in de vijver en een camper in de greppel, koeien op het veld en op de weg tot proef liggen op de camping en dan denk je na je 3 weken we hebben dit jaar nog niks "bizars" meegemaakt, en tjakka mis dit jaar hebben we weer wat meegemaakt, tis zwart, het is een poes en heet Miekie (rara naar wie) en woont nu in Haarlem . Hebben we toch weerwat meegemaakt :-)

Peter en Annemieke hartelijk dank voor deze heerlijke
vakantie en ook de ouwe bekenden en ook de nieuwe bekenden, bedankt :-)

(87) puttenaar
04 september 2015

wat hebben we weer genoten bij jullie.
Van de mooie wandeling, het kajakken op de Yonne en het lekkere eten
Bedankt voor de gezelligheid en de gastvrijheid, kunnen niet wachten tot het volgende bezoekje aan jullie mooie plekje in de Morvan


(86) Rita & Sylvia
27 augustus 2015

Dag Peter en Annemiek.

Weer terug in Nederland wat ook weer fijn is (alhoewel het de hele dag regent) een reactie op ons verblijf op Sur Yonne.
Was een week luxe in de heerlijke kampeerbungalow.
Jullie gastvrijheid en heerlijke maaltijden hebben bijgedragen aan een fijn verblijf. Daarnaast alle mogelijkheden die we hadden om te fietsen en te wandelen maakten het tot een top week.
Dank daarvoor.

Groeten Rita & Sylvia Deventer

(85) Helene en Oscar
17 augustus 2015

Annemiek en Peter,

Dank jullie wel voor de fijne dagen die wij mochten doorbrengen op Sur Yonne. De rust, de natuur en het heerlijke en ontspannen eten zijn voor ons de sleutelwoorden.

Zeker tot ziens.

Hartelijke groet,

Helene en Oscar

(84) Marid
12 augustus 2015

Hallo Peter en Annemieke,

We kijken weer terug op een heerlijke vakantie bij jullie op de camping. Erg leuk om elkaar weer te zien en (voor de derde keer) jullie warme gastvrijheid te ervaren. Het was een genoegen om een aantal keren mee te eten, wat een luxe is dat toch! Jullie harde werk en grote inzet blijven er voor zorgen dat camping sur Yonne een heerlijke plek is om te vertoeven! Nogmaals dank!

Hartelijke groeten vn Co, Marid, Jurre en Hidde


 Naam *
 E-mail *
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 7=