Algemene voorwaarden


Algemene Voorwaarden van Hotel Camping sur Yonne en Maison du Bois Tordu

Door middel van uw betaling aan Hotel Camping sur Yonne en Maison du Bois Tordu bevestigd u met de onderstaande algemene voorwaarden akkoord te gaan.

Aankomst en vertrek
Bij aankomst en vertrek mag u uw auto op uw campingplek zetten om uit en in te laden.
Gedurende uw verblijf is het niet toegestaan om met uw auto op het campingterrein te rijden. U kunt uw auto parkeren op de nabijgelegen parkeerplaats.
De kampeerbungalows, de Vrijbuitertent en het vakantiehuis huurt u in het hoogseizoen van zaterdag tot zaterdag.
Uw hotelkamer, chaletje, campingplek, verhuurunit of vakantiehuis staan na 14.00 uur tot uw beschikking.
Op de dag van vertrek dient u uw hotelkamer of chaletje voor 10.30 uur, de kampeerbungalows, Vrijbuitertent en het vakantiehuis voor 10.00 uur of uw campingplek 12.00 uur te verlaten.

Controle inventaris kampeerbungalows, Vrijbuitertent en Vakantiehuis

Direct na aankomst dient de huurder de inventaris te controleren op aanwezigheid, op goed functioneren en/of aanwezige schade. Indien binnen 24 uur na aanvang van de huurperiode geen melding van onjuistheden zijn gedaan, wordt aangenomen dat alles in orde bevonden is en is de huurder vanaf dat tijdstip verantwoordelijk voor deze inventaris.

Aansprakelijkheid

Sur Yonne aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het zoekraken van eigendommen of beschadigingen aan bijvoorbeeld bagage of voertuigen. Zwemmen en spelen bij de rivier, het meertje en de bronnen en het gebruik van speeltoestellen en huurfietsen geschiedt op eigen risico.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 8 weken voor aanvang ontvangt u het betaalde bedrag terug minus € 20,00 administratiekosten per geboekte hotelkamer, chaletje, campingplek, verhuurunit of vakantiehuis.
Bij annulering tot 3 weken voor aanvang bent u 50% van het totaal bedrag verschuldigd. Daarna bent u de hele som verschuldigd. Mocht u eerder willen vertrekken dan kunnen wij de kosten hiervan helaas niet retourneren. Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten.

Betaling

Na reservering krijgt u een bevestiging met daarbij de factuur voor uw verblijf. U dient 50% van deze factuur binnen 14 dagen te betalen met een minimum bedrag van € 50,00. De reservering is definitief zodra u bij ons gereserveerd hebt via de mail of via ons reserveringsformulier. Zodra wij de aanbetaling ontvangen hebben ontvangt u van ons een bevestiging per mail. Voor het hotel en de camping geldt dat u de restbetaling kort van tevoren aan ons overmaken of bij aankomst kunt voldoen. Wij hebben geen pinautomaat. Voor Maison du Bois Tordu geldt dat u de restbetaling met de borg uiterlijk 4 weken van tevoren aan ons dient over te maken.
Indien u uw betalingsverplichtingen niet nakomt zijn wij gerechtigd de betreffende reservering te annuleren.

Eindschoonmaak

Voor de kampeerbungalows, de Vrijbuitertent en ons vakantiehuis geldt dat de eindschoonmaak verplicht is. Ook al wordt de eindschoonmaak door ons verzorgd, u dient de kampeerbungalows, de Vrijbuitertent of het vakantiehuis netjes opgeruimd en bezemschoon achter te laten, het vuilnis in de gemeentecontainer, het plastic in de gele zakken, het glas en papier in de glas- papierbakken van de gemeente en de meubels op de plaats waar u ze aangetroffen hebt. Evt. meerkosten voortkomend uit extra (schoonmaak) werkzaamheden wegens het niet voldoen aan boven gestelde al op de huurder verhaald worden.

Huisdieren

Honden zijn welkom op de camping en de verhuurunits mits ze aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken. De honden mogen in de verhuurunits niet op de slaapkamers komen. Hun ontlasting op het terrein moet ten allen tijde opgeruimd worden. Dieren dienen beschermd te zijn tegen vlooien en teken. Denkt u eraan dat het in Frankrijk verplicht is dat dieren een EU paspoort hebben.
In het hotel, de chalets, het restaurant en de bibliotheek zijn honden niet toegestaan.

Rookbeleid

Voor het hotel, de chalets, kampeerbungalows, Vrijbuitertent, vakantiehuis, het restaurant en de bibliotheek geldt een rookverbod.

Oplevering en Borg

Tijdens uw verblijf in de verhuurunits of het vakantiehuis bent u volledig aansprakelijk voor het gehuurde verblijf, de inrichting en alle daarbij horende zaken. Wij gaan er vanuit dat u de accommodatie in goede staat achterlaat. Mocht er onverhoopt schade zijn veroorzaakt, vermeldt u dat dan direct. De schade wordt indien mogelijk verrekend met de borg. Voor ons vakantiehuis vragen wij een borg van € 100,00. Deze dient u 4 weken voor aankomst aan ons over te maken. Een week na vertrek zullen wij de borg, minus het bedrag voor schade of extra, aan u retourneren.