Novembre 2008, “Adieu Bellevault”


Vorige eigenarenDit is onze 12e Eindejaar “Sur Yonne” nieuwsbrief die wij voor u allen maken.

Het zal voor ons de laatste zijn! Het is er dus toch op tijd van gekomen…………….Wij kunnen met pensioen!
Dit betekent niet dat “Sur Yonne stopt”, integendeel, maar wij wel.In januari a.s. zal de overdracht aan onze opvolgers, Peter en Annemieke Kromhout, plaatsvinden. Deze waren vorig jaar al in beeld, maar moesten toen hun huis nog verkopen. Dat is dus ondertussen gebeurd en wij hebben deze week een Promesse de Vent getekend.Onze verhuizing is al helemaal voorbereid.

We vertrekken straks definitief uit Frankrijk, we vinden het toch te ver weg van onze familie- en vriendenbanden in Nederland.
Het alternatief om in Nederland een rijtjeshuis te hebben trekt ons niet zo heel erg aan. (understatement).
Voorlopig gaan we na de verhuizing in week 3 van 2009, en nu in de komende kerstperiode, een poos in onze stacaravan in Hengelo(G) wonen, deze hebben we in oktober gekocht.

Van daaruit gaan we in het voorjaar in Duitsland en wel in Emsland of Ost-Friesland een nieuw onderkomen zoeken.

Dit zal ongetwijfeld ook weer ergens buitenaf zijn. We willen proberen iets te vinden waar ook op een of andere manier een gastenverblijf aanwezig is of kan komen, het liefst natuurlijk in of bij een aantrekkelijk (vogel)gebied.

Ons laatste seizoen hebben we met heel veel plezier gedraaid, hoewel we toen alleen nog maar konden hopen op het doorgaan van de verkoop.
Met het “pensioen” van John (in maart 2009) in het vooruitzicht, werd dat toch ook wel een grote wens.
De schildersweek was ook weer een succes en de maand juli gaf topdrukte!
September was een maand van “oude bekenden” en met wat we nu weten was dat toch wel heel bijzonder en speciaal. Fijn om het zo afgesloten te hebben!

We zullen de Morvan, de natuur hier en ons Domein zeker missen.
Maar .. aan al het goede komt een end, en we hebben nu andere kansen!
Onze kleinkinderen zien opgroeien, de derde verwachten we binnenkort, genieten van onze vrije tijd en hobby’s en weer eens “gewoon” op vakantie.

We verheugen ons!

Wij willen iedereen die te gast bij ons is geweest hartelijk dank zeggen, dankzij u allen hebben wij hier 12 jaar heerlijke jaren gehad. We hebben met veel plezier gewerkt, maar nu is het tijd om het stokje door te geven aan jongeren die er met nieuw elan aan kunnen beginnen.

Voor degenen onder u die door onszelf op de hoogte gehouden willen worden van ons wel en wee: Als u ons hierover een mailtje of kaartje stuurt, dan blijft u in ons persoonlijke bestand staan.
We zullen over ongeveer een maand een ander Email adres hebben, dus doe dat dan binnen deze tijd.

Natuurlijk wensen we Peter en Annemieke evenveel (of mogelijk nog meer) woon-en werkplezier in “Sur Yonne”. Wij wensen ze ook heel veel succes!